Afdrukken

Landhuis met zwembad en mooie tuin €493.500


In het zuidwesten van Frankrijk, in het departement Tarn et Garonne, niet ver van een bruisend dorp met winkels, restaurants en activiteiten. 1u van Bergerac (luchthaven), 1u30 van Toulouse.

Algemene beschrijving

Een prachtig landhuis met een schuur, pigeonnier, zwembad en een mooi aangelegde tuin. Het huis en de daken zijn in goede staat en met de verbetering van oude materialen zoals zichtbare steen, originele terracotta. Het huis is gelegen in een klein gehucht maar door de ligging volledig privé. Oude muren omringen een deel van de tuin en geven je een gevoel van bescherming en privacy. De leefruimtes zijn op de eerste verdieping bereikbaar via een een bolet Quercynois. Hier is eerst een slaapkamer met een apart toilet en doucheruimte. Bij binnenkomst van de woning komt u in een woonkamer met parketvloer en houtkachel. Verderop een keuken met directe toegang tot de schuur via een wenteltrap. Een andere trap leidt naar de eerste verdieping waar zich een slaapkamer, een badkamer, nog een slaapkamer met een ensuite badkamer, een kleine slaapkamer en een klein kantoorgedeelte bevinden. Wanneer u op de begane grond uitkomt vindt u een aangenaam overdekt terras, een toilet, een berging, een keuken/eetkamer en de zeer ruime schuur die aan de woning grenst. Er is ook een werkplaats en verder in de tuin een gerestaureerde pigeonnier. Iets verderop ligt het zwembad met een gezellig terras en mooie planten. Het land bestaat uit bos, weilanden en een moestuin. Een gemeenschappelijke bron.

Elektrische en houtverwarming

Chloor zwembad 4m x 8m

Terrein 7388 m²

Nieuwe goten voor het opvangen van regenwater

Indeling 216 m²

1e verdieping

- Slaapkamer 10,5 m², ensuite doucheruimte 2,8 m², apart toilet 1,5 m²

- Woonkamer 40 m²

- Keuken / eetkamer 38 m²

2e verdieping

- Slaapkamer 15 m²

- Doucheruimte 4,7 m²

- Slaapkamer 34 m², ensuite badkamer 8 m², kleine slaapkamer 14 m²

- Overloop 10 m²

Begane grond

- Overdekt terras 22 m²

- Keuken / eetkamer 36 m²

- WC 1,5 m²

- Berging / Wasruimte 38 m²

- Schuur 127 m²

- Werkplaats 18 m²

- Duiventil 8 m²

Mogelijkheden

Zodra je de poort opent, voel je je goed in dit kleine paradijs. De muren rond het terrein en de indeling van het huis en de schuur die open zijn naar het zwembad en de tuin dragen bij aan dit gevoel van welzijn. Een prachtig domein om te ontdekken.



Slaapkamer(s) : 3
Badkamer(s) : 3
M2 : 216
Lot Size : 7
43688
3
3
3
216 m²
7.388 m²
Ja