ward@maisonssud.com +33 (0)6 87 67 03 80 WhatsApp

Schitterend huis met binnen zwembad aan de oevers van de Lot

Penne d'Agenais, Lot-et-Garonne - € 405.000

Gelegen in het departement Lot et Garonne, in het opmerkelijke dorp Penne d'Agenais, met zijn winkels, restaurants en markten. Een mooi huis met tuin en eigen ponton op de Lot. 124 km van de internationale luchthaven van Toulouse, 35 km van het TGV-station van Agen, 10 minuten rijden van Villeneuve sur Lot.

Algemene beschrijving

Via een grote poort komt u in dit kleine paradijs terecht. Een goed bewaard geheim. Een prachtig huis volledig gerestaureerd met hoogwaardige materialen en mooie prestaties. Een entree die de uitgeruste keuken bedient, een woon/eetkamer met grote ramen die uitkijken op het grote terras, twee slaapkamers en een badkamer en apart toilet. Een mezzanine met bureau en extra slaapkamer. Op de begane grond een slaapkamer van 32 m² met en-suite badkamer met douche en wc. Een verwarmd binnenzwembad (warmtepomp) met kleedkamer en wasruimte. Panoramische terrassen op 2 gevels. Buiten een mooi aangelegde tuin met een carport, een waterput, een stenen ponton met aanlegsteiger voor boten, platform voor de plancha en barbecue. De rivier de Lot ligt aan je voeten en deze rivier stroomt niet meer over omdat ze stroomopwaarts en stroomafwaarts wordt beheerst door 2 dammen.

Prestaties: elektrische verwarming door zonnepanelen, houtkachel voor het plezier.
Terrein 795 m²

Mogelijkheid

Dit pand is uniek door zijn ligging aan de rand van de Lot met een schitterend uitzicht over de rivier en niet ver van een dorp.


Informatie over de risico's waaraan dit vastgoed is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Georisques: www.georisques.gouv.fr



56305
3
2
1
136 m²
795 m²
Elektrisch
Ja
€1.280

Indeling 136,24 m² woonoppervlak

Entree-keuken 12,8 m²
Doorgang 5,67 m²
Slaapkamer 10,9 m²
Slaapkamer 11 m²
Badkamer 5,2 m² Ligbad, wastafel
WC 1,5 m²
Woon/eetkamer 27 m²
Mezzanine met extra slaapkamer 7,76 m²
Begane grond
Kamer 5 m²
Zwembad ruimte 22 m²
Slaapkamer met douchekamer en WC 32,41 m²


56305
3
2
1
136 m²
795 m²
Elektrisch
Ja
€1.280

Plaats: Penne d'Agenais

Departement: Lot-et-Garonne


Lot-et-Garonne

Zachte heuvels, steile hellingen, vruchtbare valleien, wilde bossen, dennenbos, van Agen tot de wijngaarden van Duras, langs de bastides van de Lot-vallei, het uitgestrekte landesmassief. Lot-et-Garonne is een concentraat van Sud-Ouest! Het is een ongekend landschap, elk moment weer anders. In het voorjaar prachtige bloesems van de overvloedige pruimboomgaarden voor de Pruneaux d’Agen. In de herfst prachtige gouden kleuren. De gekende route van Compostella is één van de veel bewandelde paden hier. Agen, de hoofdstad van het departement, ligt exact tussen Bordeaux en Toulouse.


Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of een bezichtiging? Contacteer ons vrijblijvend. Zodra wij uw aanvraag hebben verwerkt, nemen wij contact met u op.

+33 (0)6 87 67 03 80

WhatsApp

ward@maisonssud.com

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input